dimecres, 16 de setembre del 2009

FRANÇA

PARIS

La Thera ens envia el rellotge de l’hotel Disneyland. Estem parlant de l’hotel més luxós del gran parc d’entreteniment de Disneyland Paris o Eurodisney situat a Marne-la-Vallée a Paris.
La façana de l’hotel típicament victoriana de color rosa te una torre central amb un gran rellotge des d’on Mickey Mouse amb els seus braços assenyala als hostes, l’hora d’obertura del parc.
L’esmentat hotel té quatre estrelles i 496 habitacions incloent les 18 suites.
El preu de l’entrada al parc, 2 nits a l’hotel en una habitació standard i amb l’esmorzar inclòs costa uns 1.792 euros per dos persones
L’hotel consta de zona infantil amb animador, sala de vídeo jocs, TV Disney, contes per ràdio, trobades amb els personatges Disney, piano Bar, restaurants, piscina coberta, banyera de hidromassatge, sauna, bany turc, Spa, gimnàs....
Però jo em pregunto: Amb tants espais temàtics que té l’hotel Disneyland i al preu que val l’estada (si descomptem 224 euros que valen les entrades de dos persones, l’hotel ens costarà 1.568 euros), voleu dir que als seus hostes els interessa l’hora d’obertura del parc?





Fotos fetes per Thera

3 comentaris:

gerardeli ha dit...

És un dels hotels més assequibles que conec...gairebé un hostal, pels mòdics preus.
El rellotge molt disneyinià (es diu així?)

Anònim ha dit...

Quin rellontge mes bonico

GAIA ha dit...

De fet si només marca l'hora d'obertura al parc als hostes de l'hotel vaja "collonada" de rellotge. Bonic si que ho és, però!